COLTasICE napisał(a):...po za tym gowno mnie obchodzi...
COLTasICE napisał(a):..."urodzili sie zeby jezdzic golfami"...
COLTasICE napisał(a):...i nie radze...
Żałosne jest to, że w tak prostacki sposób wyrażasz swoje niezadowolenie...
| Ogłoszenia forum |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |
COLTasICE napisał(a):...po za tym gowno mnie obchodzi...
COLTasICE napisał(a):..."urodzili sie zeby jezdzic golfami"...
COLTasICE napisał(a):...i nie radze...

COLTasICE napisał(a):nie potrafie zrozumiec dlaczego zeby wystawic tutaj samochod musze miec 30 napisanych postow....
moze ja nie mam potrzeby pisania komus jakis byle jakich tekstow. Jezeli ktos mnie cos zapyta to grzecznie odpowiem ale nie bede pisal ludziom, ktorych nieznam nie wiadomo jakich komentarzy.
COLTasICE napisał(a):po za tym gowno mnie obchodzi, ze ktos zaprosil kogos na sushi i wystawia na forum colta zdjecia z tej imprezy.....to chyba nie jest odpowiednie miejsce.....
COLTasICE napisał(a):z tego co widze to robi sie tutaj KOLKO WZAJEMNEJ ADORACJI a nie forum dotyczace samochodow...a
po za tym nie rozumie dlaczego dziekujecie handlarzom......skoro mam do sprzedania model samochodu spelniajacy wszelkie kryteria i juz sie zarejestrowalem. To dlaczego jakis moderator ma decydowac czy ja to moge wystawic czy nie....
COLTasICE napisał(a):zachowujecie sie tutaj jakbyscie "urodzili sie zeby jezdzic golfami" .....
COLTasICE napisał(a):takie strony maja pomagac ludziom zainteresowaynym danym modelem a nie robic wszystko zeby zniechecic do danego modelu......
naprawde nie mam czasu zeby pisac niewiadomo jakie posty ludziom, ktorych nie znam.
COLTasICE napisał(a):skoro mam do sprzedania model samochodu spelniajacy wszelkie kryteria i juz sie zarejestrowalem. To dlaczego jakis moderator ma decydowac czy ja to moge wystawic czy nie....
COLTasICE napisał(a):a ja nie moge wystawic swojego Colta GTI bo ....no wlasnie nie rozumie dlaczego...

COLTasICE napisał(a):po za tym gowno mnie obchodzi, ze ktos zaprosil kogos na sushi i wystawia na forum colta zdjecia z tej imprezy.....

COLTasICE napisał(a):witam,
tak sie sklada, ze chyba nie zabardzo rozumie o co tutaj chodzi
COLTasICE napisał(a):moze ja nie mam potrzeby pisania komus jakis byle jakich tekstow
COLTasICE napisał(a):po za tym gowno mnie obchodzi, ze ktos zaprosil kogos na sushi i wystawia na forum colta zdjecia z tej imprezy.....to chyba nie jest odpowiednie miejsce.....
COLTasICE napisał(a):z tego co widze to robi sie tutaj KOLKO WZAJEMNEJ ADORACJI a nie forum dotyczace samochodow...
COLTasICE napisał(a):takie strony maja pomagac ludziom zainteresowaynym danym modelem a nie robic wszystko zeby zniechecic do danego modelu......
naprawde nie mam czasu zeby pisac niewiadomo jakie posty ludziom, ktorych nie znam.
COLTasICE napisał(a):pozrawiam Arkadiusz Rylski

COLTasICE napisał(a):pozrawiam Arkadiusz Rylski

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości