Ogłoszenia forum

Forum wzbogacone o nową funkcjonalność!
Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie:
Klubowicze i ich auta

Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość.

Schizo

Zasady działu SPRZEDAM

Postprzez Kleju » niedziela, 19 wrz 2010, 20:17

COLTasICE napisał(a):...po za tym gowno mnie obchodzi...

COLTasICE napisał(a):..."urodzili sie zeby jezdzic golfami"...

COLTasICE napisał(a):...i nie radze...

Żałosne jest to, że w tak prostacki sposób wyrażasz swoje niezadowolenie...
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Kleju
Administrator
Administrator

Postprzez Kampi » niedziela, 19 wrz 2010, 23:29

COLTasICE napisał(a):nie potrafie zrozumiec dlaczego zeby wystawic tutaj samochod musze miec 30 napisanych postow....
moze ja nie mam potrzeby pisania komus jakis byle jakich tekstow. Jezeli ktos mnie cos zapyta to grzecznie odpowiem ale nie bede pisal ludziom, ktorych nieznam nie wiadomo jakich komentarzy.

Na Coltmanii jesteś od 24 marca 2010. Skoro przez tyle czasu było takim wielkim problemem napisać chociażby 30 postów, np starając się pomóc komuś w dziale technicznym, to nie mamy o czym dalej dyskutować. Nasze forum nie jest dla ludzi ograniczonych.

COLTasICE napisał(a):po za tym gowno mnie obchodzi, ze ktos zaprosil kogos na sushi i wystawia na forum colta zdjecia z tej imprezy.....to chyba nie jest odpowiednie miejsce.....

COLTasICE napisał(a):z tego co widze to robi sie tutaj KOLKO WZAJEMNEJ ADORACJI a nie forum dotyczace samochodow...a
po za tym nie rozumie dlaczego dziekujecie handlarzom......skoro mam do sprzedania model samochodu spelniajacy wszelkie kryteria i juz sie zarejestrowalem. To dlaczego jakis moderator ma decydowac czy ja to moge wystawic czy nie....

Klub to przede wszystkim ludzie, a nie tylko samochody!!! Gdybyś pojechał chociażby na jeden spot lub zlot to byś może zrozumiał po co istnieją takie kluby. Nie spełniłeś warunków to ogłoszenie poleciało do kosza! Na forum mamy sobie pomagać, a nie wyciągać z niego wyłącznie korzyści dla siebie. Dla samolubów nie ma tu miejsca.

COLTasICE napisał(a):zachowujecie sie tutaj jakbyscie "urodzili sie zeby jezdzic golfami" .....

Raczej Coltami. A Ty sprzedaj Colta, ale nie tu i kup sobie Golfa, bardziej pasuje to Twojej osoby.

COLTasICE napisał(a):takie strony maja pomagac ludziom zainteresowaynym danym modelem a nie robic wszystko zeby zniechecic do danego modelu......
naprawde nie mam czasu zeby pisac niewiadomo jakie posty ludziom, ktorych nie znam.

A jak mają pomagać jeśli pojawiają się ludzie tacy jak Ty z podejściem "naprawde nie mam czasu zeby pisac niewiadomo jakie posty ludziom, ktorych nie znam."

COLTasICE napisał(a):skoro mam do sprzedania model samochodu spelniajacy wszelkie kryteria i juz sie zarejestrowalem. To dlaczego jakis moderator ma decydowac czy ja to moge wystawic czy nie....

Człowieku to jest klub, a nie platforma handlowa. Chcesz auto sprzedać to wystaw na otomoto lub allegro, a nie wyskakujesz z pretensją "do ludzi których nie znasz"!

COLTasICE napisał(a):a ja nie moge wystawic swojego Colta GTI bo ....no wlasnie nie rozumie dlaczego...

Moje wyjaśnienia wystarczą.
Ostatnio edytowano niedziela, 19 wrz 2010, 23:43 przez Kampi, łącznie edytowano 6 razy
Dołącz do: COLTMANIA Worldwide Team

CHRONICZNY BRAK CZASU... ;|
Kampi
Administrator
Administrator

Auto: CJ4A

Postprzez zombie » poniedziałek, 20 wrz 2010, 07:16

COLTasICE z takimi argumentami to lec do Vaga, przygarna Cie i moze im wcisiesz colta,

czlowieku przez ponad pol roku nie udalo Ci sie napisac 30 postow i marudzisz.
nie wiesz dlaczego tak jest?

BO HANDLARZOM MOWIMY NIE!
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez zombie, łącznie edytowano 1 raz
lotka GTI ze stopem sprzedam, posiadam części do colta CA0 1,6 gg: 4563232
moje aukcje
Obrazek
zombie
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez wiwi » poniedziałek, 20 wrz 2010, 16:25

COLTasICE napisał(a):po za tym gowno mnie obchodzi, ze ktos zaprosil kogos na sushi i wystawia na forum colta zdjecia z tej imprezy.....

:mrgreen: To po jaką cholerę czytasz te rzeczy Żuczku Mój Maluśki :mrgreen:
Jeśli nie masz czasu i chęci na pisanie postów technicznych, to nie podglądaj i nie obserwuj naszego życia towarzyskiego :mrgreen:
To jest przede wszystkim klub maniaków, a nie giełda <figielek>
Pozdrawiam - Barbara Ćwiek
dawaj ludziom więcej niż oczekują i rób to z wyczuciem

Obrazek
wiwi
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez DED » poniedziałek, 20 wrz 2010, 16:38

ooo takiego kogos to ja lubie-

jak Cie cos gowno obchodzi to nie czytaj

dla handlujacych jest allegro

tak zdecydowanie zniechecamy do tego modelu takich ludzi jak ty bo szkoda auta
Ostatnio edytowano poniedziałek, 20 wrz 2010, 16:41 przez DED, łącznie edytowano 2 razy
LiCzY sIę PrOwOkAcJa
Obrazek
DED
-#Organizator zlotu 2010
-#Organizator zlotu 2010

Postprzez Pexu » poniedziałek, 20 wrz 2010, 17:01

COLTasICE napisał(a):witam,
tak sie sklada, ze chyba nie zabardzo rozumie o co tutaj chodzi

KTO nie rozumie?

COLTasICE napisał(a):moze ja nie mam potrzeby pisania komus jakis byle jakich tekstow

czyli nie pałasz chęcią udzielania się na forum, a co za tym idzie chęcią pomocy czy chociażby poznania innych użytkowników forum? szkoda...

COLTasICE napisał(a):po za tym gowno mnie obchodzi, ze ktos zaprosil kogos na sushi i wystawia na forum colta zdjecia z tej imprezy.....to chyba nie jest odpowiednie miejsce.....

a czy ten KTOŚ napisał posta nt.sushi w dziale technicznym? nie wydaje mi się... :shock: dział off-top m.in.służy właśnie takim głupotkom, które "gówno cię obchodzą" - ale czytać o tym nie musisz :)

COLTasICE napisał(a):z tego co widze to robi sie tutaj KOLKO WZAJEMNEJ ADORACJI a nie forum dotyczace samochodow...

a co w tym złego że ludzie się lubią i integrują na forum?

COLTasICE napisał(a):takie strony maja pomagac ludziom zainteresowaynym danym modelem a nie robic wszystko zeby zniechecic do danego modelu......
naprawde nie mam czasu zeby pisac niewiadomo jakie posty ludziom, ktorych nie znam.

ja poza kilkoma osobami, również nie znam tutaj nikogo osobiście, co nie przeszkadza mi by komuś pomóc czy doradzić w kwestii technicznej.

reasumując, nie rozumiem oburzenia i agresywnego języka względem innych.
każde forum posiada swoje zasady, zatem ktoś rejestrując się akceptuje regulamin. ale oczywiście nie musi go respektować, co zapewne spotka się z reakcją administratora forum. czego ci życzę...

COLTasICE napisał(a):pozrawiam Arkadiusz Rylski

pozdrawiam również...
Ostatnio edytowano wtorek, 21 wrz 2010, 06:23 przez Pexu, łącznie edytowano 1 raz
Pexu
Klubowicz
Klubowicz

Auto: Colt CJ0

Postprzez Xiao7 » wtorek, 21 wrz 2010, 11:48

COLTasICE napisał(a):pozrawiam Arkadiusz Rylski

Uwielbiam takie osoby jak pan…
Nie dość ze nie podoba się panu do końca zasady jakie tu panują…
Nie dość że próbuje pan te zasady naruszyć i zmienić…
To po wnikliwej analizie stwierdzam że jest pan niezłym kombinatorem…

Handel samochodami, Skarbnik Stowarzyszenie Inicjatyw Samorządowych w Radzionkowie oraz Uchwała nr 1475/2004 z 21-09-2004 Zarządu Dzielnicy Śródmieście Miasta Stołecznego Warszawy tylko świadczą o tym że lubi pan rządzić i trzymać piecze nad czymś co do pana nie należy <brawo>

No ale do końca pan nie jest takim dobrym kombinatorem, bo gdyby tak faktycznie było to by pan wiedział że jeśli ktoś chce kupić jakieś auto to w pierwszej kolejności szuka na odpowiednich stronach, a nie na forach. <blee>

Pozdrawiam i życze miłego dnia
Daniel Woźniak
Mitsubishi Colt 1.3 CJ1A 96r.
Człowiek człowiekowi wilkiem, a zombie zombie zombie !!
Xiao7
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez Rafal » wtorek, 21 wrz 2010, 16:58

Dzień dobry

Chciałem tylko powiedzieć, że stanowczo protestuję.

Pozdrawiam
Rafał Malkiewicz
Rafal
Klubowicz
Klubowicz

Poprzednia strona

Powrót do REGULAMIN I ZASADY